Hátrányból felállva értünk el döntetlent Hódmezővásárhelyen

Az NB III Dél-Keleti csoportjának 13. fordulójában a Tiszakécskei LC úgy vonult a szünetre Hódmezővásárhelyen, hogy három gólos hátrányban volt. A második félidőben innen állt fel csapatunk, s végül megmentett egy pontot.

Hódmezővásárhelyi FC–Tiszakécskei LC 4–4 (3–0)

NB III Dél-keleti csoport, 13. forduló. Hódmezővásárhely, 350 néző. Vezette: Muhari Gergő (Baghy, Gordos).

HFC: Vaits – Gréczi (Czékus, 83.), Török, Mahler (Simon D., 88.), Dóra D., Tóth P. (Herczeg, 88.), Guth, Zana, Rabecz B., Zámbori D., Povázsai (Sipos G., 59.). Megbízott edző: Szűcs Róbert.

Tiszakécskei LC: Prokop – Grünvald, Pintér (Sipos Z., 84.), Balázs B., Takács Zs., Géringer (Marsa, 30.), Szekér, Sallai (Burdika, a szünetben), Valencsik, Antal G., Vajda (Takács T., 30.). Edző: Balogh Pál.

Gólszerzők: Guth (5.), Gréczi (14., 27. – a másodikat 11-esből), Sipos G. (73.), ill. Antal G. (48.), Burdika (61., 65.), Takács T. (83.).

A mérkőzés után Balogh Pál vezetőedző úgy értékelt:

Az igazság az, hogy a mérkőzés elején a hazaiaknak minden elsült, de ehhez kellett a védelmünk hathatós közreműködése is. Az első félidő második felében kezdtünk visszajönni a mérkőzésbe. Helyzeteink is voltak, kapufát is rúgtunk, de kifelé pattant, nem pedig befelé. A második játékrészre sikerült annyira rendezni a sorokat, hogy fel tudtunk zárkózni.

3–3 után bőven meg volt az esélyünk arra, hogy beforgassuk a mérkőzést. Erre egy beadást követően, megint kaptunk egy gólt. A csapatnak azonban ilyen hátrányból is sikerült pontot szerezni. Kicsit úgy érzem, hogy feszegetjük a határainkat, de ilyen mérkőzés is van, mert nem vagyunk gépek. Egy első helyezett csapat és egy hátulról a harmadik helyen álló gárda találkozójából 4–4-es döntetlen született. A hazaiak mindent megtettek annak érdekében, hogy legalább egy pontot otthon tartsanak, és ez sikerült is nekik. Az eredményt reálisnak tartom.

A Tiszakécskei LC legközelebb november 3-án lép pályára a bajnokságban. Akkor a Pénzügyőr SE csapata lesz az ellenfél a Városi Sportcentrumban.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: delmagyar.hu)