Győzött Szolnokon és élre állt a tabellán a Tiszakécskei LC

A Tiszakécskei LC szomszédvári rangadóhoz illő mérkőzésen győzött 3-2-re a Szolnoki MÁV ellen, s mivel a Gyula vereséget szenvedett a Honvéd második csapatától, csapatunk előzni tudott, s tizenegy forduló után vezeti a bajnokságot.

2024.10.13. NB III Dél-Keleti csoport 11. forduló

Szolnoki MÁV FC-Tiszakécskei LC 2–3 (0–0)

Szolnok, Tiszaligeti Stadion, vezette: Práth Dávid (Kovács Zoltán, Szabó Ferenc Szilárd).

Szolnok: Csáki – Tisza K., Iván M., Lengyel (Bogdán 64.), Annus, Dudok (Sitku 82.), Kardos, Barna V., Demeter, Kópis, Csanádi (Kató 53.). Vezetőedző: Horváth Csaba.

Tiszakécske: Prokop – Antal G., Takács Zs., Valencsik, Grünvald, Balázs B., Pintér, Szekér, Vajda (Takács T. 57.), Géringer, Zámbó (Sallai 18.). Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Iván 52., Demeter 74., illetve Sallai 56., Antal G. 85. Balázs B. 93.

A tiszakecskefoci.hu-nak Balogh Pál vezetőedző úgy nyilatkozott a mérkőzés után:

Nagyon taktikus, jó mérkőzést játszottunk. Igazolta a Szolnok, hogy nem véletlenül győzött az elmúlt mérkőzésein. Az is hozzátartozik a meccs krónikájához, hogy a hazaiaknak 2-1-es vezetésüknél meccslabdájuk volt a győzelemhez. Ezt követően viszont sikerült tempót váltanunk, talán két fokozattal is feljebb kapcsoltunk és sikerült bedarálnunk a mérkőzést.

Zámbó Mártont sérülés miatt kellett lecserélni a mérkőzés elején. Bízunk benne, hogy csak könnyebb sérülést szenvedett.

Csapatunk legközelebb október 20-án délután, villanyfényes mérkőzésen az impozáns mérleggel rendelkező Vasas II-t fogadja a Sportcentrumban. Látogassunk ki minél többen a mérkőzés helyszínére és szurkoljunk a TLC-nek!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

fotók forrása: Szentirmay Tamás