Küzdelmes mérkőzésen, fontos három pontot szereztünk Martfűn

Az NB III Dél-Keleti csoportjának 9. fordulójában a Tiszakécskei LC Martfűn győzött 1-0-ra.

Nehéz mérkőzésen van túl Balogh Pál csapata a Tisza bal partján, hiszen a hazaiak végig masszívan futballoztak. Nem volt egyszerű feltörni a martfűi reteszt. Ez a csereként beálló Marsa Leventének sikerült a 82. percben egy átlövés után.

2024.09.29. NB III Dél-Keleti csoport 9. forduló

Martfűi LSE-Tiszakécskei LC 0-1 (0-0)

Martfű, vezette: Ujhelyi Tamás (Balla Levente, Szabó Richárd).

Martfűi LSE: Gerhát – Ladányi (Laczkó 71.), Lakatos (Mészáros 87.), Draskóczi, Balla (Hevesi-Tóth 87.), Ficsór (Prozlik 77.), Székely, Pintér V., Kasik (Desnica 71.), Vincze, Asztalos. Vezetőedző: Koncz Zsolt

Tiszakécskei LC: Prokop – Grünvald, Pintér D., Takács T. (Zámbó 69.), Balázs B., Takács Zs., Szekér (Géringer 60.), Sipos, Sallai (Marsa 80.), Valencsik, Antal G. Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Marsa 82. Piros lap: Pintér V. 59.

A mérkőzést követően Balogh Pál vezetőedző nyilatkozott klubunk honlapjának:

Nehéz mérkőzés volt, figyelembe véve a körülményeket. Nem könnyű Martfűn futballozni. A küzdőszellem tekintetében jelesre vizsgázott csapatunk. Ha nem is szép játékkal, de megérdemelten hoztuk el a három pontot, egy nagyon szervezett hazai csapat ellenében.

Csapatunk győzelmével jelenleg 21 ponttal a második helyen áll a bajnoki tabellán a szintén 21 pontos ESMTK mellett. A bajnokságot 22 ponttal a ma szintén győzelmet elérő Gyulai Termál FC vezeti.

A Tiszakécskei LC legközelebb október 6-án, vasárnap hazai pályán éppen az ESMTK csapatát fogadja. Így egy bajnoki rangadóra van kilátás a Sportcentrumban. Szüksége lesz a csapatnak a szurkolóink támogatására.

Szép volt fiúk! Továbbra is Hajrá Kécske!

fotók forrása: Szentirmay Tamás