A Honvéd második csapata ellen szereztünk három pontot

Balázs Benjámin első félidei góljával győztük le 1-0-ra a Budapest Honvéd FC II-t.

Nem volt könnyű mérkőzés a Honvéd II elleni. Az első félidő kevés helyzetet hozott mindkét fél számára. Egészen a 32. percig 0-0 állt az eredményjelzőn, amikor is Zámbó Márton és Balázs Benjámin ért fel jókor a 16-oson belülre. Végül csapatkapitányunk higgadtan gurította el a labdát Gyetván kapus mellett. 1-0.

A második félidő nem hozott újabb gólt. Főként mezőnyben zajlott a játék, melyet sok technikai hiba tarkított a csapatok részéről. Bár csapatunk előtt adódott újabb lehetőség a gólszerzésre, a labda rendre elkerülte a kaput. Így maradt az 1-0.

  1. szeptember 22. NB III Dél-Keleti csoport 8. forduló

Tiszakécskei LC II – Budapest Honvéd FC II 1 – 0 (1 – 0)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző. Vezette: Bálint Dániel (Hovanecz Máté László, Gergely Márton)

TLC: Prokop – Balázs B., Valencsik, Takács Zs., Grünvald, Antal G., Pintér D., Szekér, Marsa(Takács, 58.), Sipos Z.(Vajda, 76.), Zámbó M.(Sallai, 76.) Vezetőedző: Balogh Pál

Budapest H. II: Gyetván – Sebe, Szamosi Á., Polák(Hancz, 46.), Kis K.(Szabó, 76.), Menyhárt(Hetyei, 60.), Gincsai, Kenéz, Benkő L.(Gáspár, 60.), Pintér M.(László, 74.), Somogyi Á. Vezetőedző: Kovács G.

gólszerző: Balázs B. (32.)

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Balogh Pál vezetőedző úgy nyilatkozott:

Az elmúlt időszakban történt vereségeink miatt, ezúttal az volt a cél, hogy stabilizáljuk a védelmünket. Ezt nagyon jól meg is oldották a fiúk. Szervezetten, koncentráltan futballoztak. Ezzel elégedett vagyok, azonban azzal nem, hogy több helyzetünk is kimaradt és sok technikai hibát vétettünk. Ennek az okát is meg kell találnunk és javulnunk kell ezen a téren is.

Csapatunk az 1-0-s eredménnyel itthon tartotta a három pontot és jelenleg a tabella 2. helyén áll, egy pontos hátrányban a Gyula mögött. Legközelebb szeptember 29-én vasárnap a Tisza túlpartján, Martfűn mérkőzik majd gárdánk. Érdekesség, hogy a Martfű szerdán fogadta a Honvéd II -t előrehozott bajnokin, és hozzánk hasonlóan ők is 1-0-ra győztek a kispestiek ellen.

Aki teheti látogasson el idegenbe, a közeli Martfűre és szurkoljon a tiszakécskei csapatnak!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika)