Két gólt kaptunk Gyulán, vereséggel tértünk haza Tiszakécskére

Csapatunk a vasárnapi mérkőzésen az első és a második félidőben is egy-egy gólt kapott a hazaiaktól, s mivel a TLC helyzetek kimaradtak, így a vereséggel zártuk a 7. fordulót.

2024.09.08. NB III Dél-Keleti csoport 7. forduló

Gyula, 640 néző. Vezette: Ujhelyi Tamás (Tőkés Róbert, Márkus Péter)

Gyulai Termál FC – Tiszakécskei LC 2 – 0 (1 – 0)

Gyula: Füstös – Szabó Zs., Szabó P., Wéber, Krajcsó (Geiger, 66.) – Vörös (Szilágyi, 73.), Katona (Kukla, 66.) – Czirok (Ilyés, 86.), Zelenyánszki, Zabari – Csicsely (Malkócs, 66.). Vezetőedző: Ekker Attila

Tiszakécske: Prokop – Balázs, Valencsik, Krupánszki (Mars, 85.), Grünvald (Antal, 83.) – Szekér, Sipos Z. (Takács T., 76.), Pintér D. – Takács Zs., Horváth E. (Vajda, 85.), Zámbó. Vezetőedző: Balogh Pál

Gólszerző: Krajcsó (21.), Czirok (84.)

Ekker Attila: Nagyot küzdöttünk, nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszottak a fiúk, ennek köszönhetően egy értékes győzelmet szereztünk egy kiváló csapat ellen. Köszönjük a szépszámú nézősereg buzdítását! (beol.hu)

A tiszakecskefoci.hu-nak Balogh Pál a mérkőzés után úgy értékelt:

Sajnos, a csaptunk ötven százaléka nem az elvártak szerint teljesített a mai bajnokin. A bekapott gól után hiába pörgettük fel a játékot, nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket. Rúgott gól nélkül pedig nem lehet mérkőzést nyerni. Meddő mezőnyfölényben játszottunk, viszont a hazai csapat élt a lehetőségeivel, mi pedig nem.

A Tiszakécskei LC legközelebb szeptember 14-én Iváncsán lép pályára a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: beol.hu/Kiss Zoltán)