Monoron szenvedett 3-2-es vereséget csapatunk

Az NB III Dél-Keleti csoportjának 2. fordulójában a Monor SE fogadta a Tiszakécskei LC gárdáját és tartotta otthon a három bajnoki pontot.

2024.08.07. Monor, vezette: Gáspár András (Keszthelyi Tamás, Blum Dániel)

Monor SE – Tiszakécskei LC 3 – 2(2 – 1)

Monor SE: Bozsó-Kapronczai, Szabó B., Agóts (Urbán), Farkas B.(Bálint), Farkas Á., Szegő(Rácz), Juhász Zs.(Markó), Puskás N., Horváth L., Hadnagy. vezetőedző: Halgas István

Tiszakécskei LC: Prokop- Balázs B., Tóth B., Valencsik, Grünvald(Boldizsár), Szekér(Takács T.), Horváth E., Pintér D., Cipf (Antal G.), Zámbó(Sallai), Vajda(Sipos Z.) vezetőedző: Balogh Pál

gólszerzők: Bozsó 7., Horváth L. 10., 93. ill. Vajda 37. Zámbó 47.

Balogh Pál: Gratulálok a hazai csapatnak, mert megmutatták, hogy lelkesedésből is meg lehet nyerni a mérkőzést. Sokat tettek érte, így nem érdemtelenül tartották otthon a három pontot. A mi kezdésünk katasztrofális volt, mert két gólos előnyt adtunk az ellenfelünknek. Utána ugyan visszajöttünk a mérkőzésbe, de már nem tudtunk váltani, mert nagyon kevés lehetőség adódott előttünk. Lassú, és körülményes játék jellemezte a csapatot, és ezzel nem is lehetett más, mint az, hogy vereséget szenvedtünk.

Bosszantó vereséget szenvedtünk, hiszen az ellenfél a mérkőzés legvégén vitte be a döntő találatot. Azonban jó hír, hogy már vasárnap lehet javítani! A 3. fordulóban a METON FC Dabas csapatát fogadjuk a Városi Sportcentrumban.

Látogassunk ki minél többen arra a mérkőzésre! Hozzon győzelmet az első hazai mérkőzés!

Hajrá Kécske!

TLC

(fotók: Szentirmay Tamás)