Kiváló játékos tért vissza Tiszakécskére

Tóth Barnabás (30) abban a szezonban játszott Tiszakécskén, amikor a csapat a COVID miatti lezárás miatt végül búcsúzni kényszerült a másodosztályból. Ennek is köszönhetően csak öt tétmérkőzés jutott neki a TLC-ben, igaz azon az öt bajnokin is kiemelkedett a mezőnyből, az akkor az NB I-es Diósgyőrből érkező középpályás.

Ismét bemutatunk a tiszakécskei szurkolóknak, akik emlékeznek arra, hogy az ominózus csonka szezon tavaszi mérkőzésein vezére voltál NB II-es csapatunknak. Akkor érkeztél a Diósgyőrből és karizmáddal egyből a meghatározó labdarúgóink közé léptél. Mi történt azóta? Merre futballoztál?

Azóta három szezonon keresztül a Dorog csapatában játszottam, majd a REAC csapatához kerültem, de sajnos sérült voltam. Most pedig visszakerültem Tiszakécskére. Sajnálatos az általad említett koronavírus járvány miatti ,,kiesés”, hiszen meggyőződésem, hogy csapatunk bent maradt volna akkor az NB II-ben. Szerettem Tiszakécskén futballozni.

Hogyan kerültél újra képbe Tiszakécskén?

Balogh Pállal Dorogon dolgoztam együtt. Innen az ismeretség.

Azokon a mérkőzéseken védekező középpályásként futballoztál a tiszakécskei csapatban. Ezúttal is ez a szerep vár rád?

A szakmai stáb ebben a bajnoki idényben várhatóan belső védőként számol velem.

Milyen céljaid vannak Tiszakécskén?

Hosszú ideig voltam sérült. Szeretnék újra a legjobb formámba kerülni és visszajutni a Tiszakécskével az NB II-be.

Az eddigi felkészülési mérkőzések és az általad is végigjátszott bajnoki alapján mi a véleményed a csapatunkról?

Mindenki pozitívan fogadott a klubnál. Nagyon jó a hangulat a keretben, jó a csapategység. Úgy gondolom, hogy meg lesz az esélyünk arra, hogy megnyerjük a bajnokságot és elérjük céljainkat.

TLC