Háromgólos győzelem a szezonnyitón

A Tiszakécskei LC a Tiszaföldvár ideiglenes ,,otthonában” Kunszentmártonban aratott magabiztos 3-0-s győzelmet az NB III Dél-Keleti csoportjában, a 2024/2025-ös bajnoki szezon első fordulójában.

2024.07.28. NB III Dél-Keleti csoport 1. forduló

Tiszaföldvári SE – Tiszakécskei LC 0-3(0-1)

TISE: Krnács- Borgulya, Kálmán(Sági), Ruzsa, Antman, Bánki-Horváth G.(Bánki-Horváth P.), Fehér, Háda (Bidzilya), Bojtos(Fődi), Babolek(Oláh), Szabó Cs. vezetőedző: Rétes Pál

TLC: Prokop – Balázs B.(Marsa L.), Valencsik, Grünvald, Géringer (Antal G.), Szekér Á.(Takács T.), Pintér  D., Tóth B., Zámbó(Boldizsár), Horváth E., Vajda R. (Sipos Z.),

gólszerzők: Horváth E. 41., Sipos Z. 66., Takács T. 86.

Balogh Pál vezetőedző, Tiszakécskei LC:

Ha a végeredményt nézem, akkor elégedettek lehetünk, de nehezen jött meg az áttörés egy lelkes hazai csapat ellen. Már a mérkőzés elejétől voltak helyzeteink, de nem találtunk be belőlük, csak az első játékrész végén sikerült gólt szereznünk.

A második félidőben már végig uraltuk a játékot. Nagyon jól szálltak be a cserejátékosok. Ez is kellett a magabiztos győzelemhez.

Csapatunk legközelebb augusztus 7-én 17.30-tól ismét idegenben a Monor SE csapatával mérkőzik a bajnokságban. Az első fordulóban a Monor Dabason győzött 5-0-ra.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika)