Ellentétes félidők után vereséget szenvedtünk Szombathelyen

A mai napon a Szombathelyi Haladás otthonában vendégszerepelt labdarúgócsapatunk, s az első félidei gyengébb játék után a második félidőben jobb futballt nyújtott a TLC. Sajnos, ez egy nagyon fontos mérkőzésen végül nem ért pontot.

2024.02.25. Merkantil Bank Liga NB II 22. forduló

Szombathelyi Haladás–Tiszakécskei LC 2–1 (1–0)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 727 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Mohos Milán, Ring Kevin)

Haladás: Pálfi – Nyíri V. (Csonka B., 80.), Jagodics M., Ene, Bolla G. – Horváth R. (Horváth A., 68.), Rácz B., Szakály A. (Jancsó, 86.), Erdei C. – Pintér F. (Kelemen M., 68.), Csernik (Rétyi, 80.). Vezetőedző: Alekszandar Jovics

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Czékus (Gyurján B., 71.), Fodor F., Szőr, Valencsik – Cipf  (Vajda R., a szünetben), Zamostny, Kocsis D., Bertus (Viczián, a szünetben) – Torvund (Takács T., a szünetben), Kállai Z. Vezetőedző: Kis Károly

Gólszerző: Horváth R. (1–0) a 41., Takács T. (1–1) az 56., Rácz B. (2–1) a 70. percben

Alekszandar Jovics: Teljesen megérdemelten nyertünk. Végig mi futballoztunk jobban, és helyzeteket alakítottunk ki, két gólt szereztünk, de lőhettünk volna többet is. Különösen az első félidővel vagyok elégedett. (forrás: nso.hu)

A mérkőzést követően Kis Károly a TLC vezetőedzője úgy értékelt a tiszakecskefoci.hu-nak:

Két ellenétes félidőt láthattunk. Az első játékrészben a hazaiak játszottak jobban. Több lehetőségük volt, nekünk viszont csak egy-két kontrára tellett. Ekkor abszolút nem játszottunk jól. A szünetben aztán sikerült rendezni a sorokat. A második félidőben jóval jobb teljesítményt nyújtottunk. Sikerült kiegyenlíteni és rendkívül fájó, hogy 1-1-nél egy óriási helyzetet kihagytunk. Mindenképp győzni akartunk és nem az 1-1-et védeni. Az ellenfél viszont kihasználta a helyzetét.  

Csapatunk legközelebb február 28-án szerda este a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében érdekelt. Az ellenfél az NB I-es Kisvárda gárdája lesz a Városi Sportcentrumban.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: vaol.hu/Unger Tamás)