Gólerős támadóval erősítettünk

Czékus Ádám (21) Kisvárdáról került kölcsönbe Tiszakécskére. Küzdőszellemével, mentalitásával és nem utolsó sorban góljaival szeretne segíteni csapatunknak.

Hol futballoztál mielőtt csapatunkhoz érkeztél?

A felnőtt pályafutásomat a Ferencváros második csapatában az NB III-ban kezdtem, majd onnan kerültem át Békéscsabára, ahonnan a jó szezonomnak hála az NB I-es Kisvárdához igazoltam. (Czékus Ádám Békéscsabán első NB II-es szezonjában 12 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott. Beleszámítva a Magyar Kupa is.  – a szerk.) Ezután jött a tiszakécskei lehetőség.

Melyek a rövid és hosszabbtávú céljaid a labdarúgásban?

Szeretném a Tiszakécskét gólokkal, gólpasszokkal segíteni. A támadószekcióban bárhol szívesen játszom. Az a személyes célom, hogy sokat játsszam és jó játékkal és mentalitással segítsem a bennmaradáshoz a TLC-t. Távlatibb személyes célom, hogy a jó játékkal újra felhívjam magamra a figyelmet és visszakerüljek az NB I-be. A későbbiekben, 24-25 éves koromra szeretnék külföldön játszani.

A jó mentalitásod alatt mit értesz?

Az én mentalitásomra az jellemző, hogy soha nem adom fel. Mindig próbálok 110 százalékot nyújtani, minden labdáért harcolok. Ha valami nem úgy sikerül, nem hajtom le a fejem, ugyanúgy támadok tovább. Próbálom segíteni a csapattársakat szóban és tettekben is.

Ismertél futballistákat a tiszakécskei keretből?

Balázs Benjámint és Zamostny Balázst ismertem, mint játékosokat, személyesen pedig Szőr Leventét, aki szintén Kisvárdáról érkezett Tiszakécskére.

TLC