Az utolsó őszi fordulóban a Csákvár érkezik Tiszakécskére

A Merkantil Bank Liga NB II 17. fordulójában az Aqvital FC Csákvár csapata vizitál a Sportcentrumban. A 18., előrehozott tavaszi fordulót szintén még az idén megrendezik, akkor a Kozármisleny gárdája ellen kell pontokat szereznie a Tiszakécskei LC-nek.

December 3-án 17.00 órától újra bajnoki mérkőzést játszik labdarúgó csapatunk. Az ellenfél az az Aqvital FC Csákvár lesz, amely csapat jelenleg a tabella 9. helyén áll a pontvadászatban 21 ponttal. A csákváriak legutóbbi három mérkőzésükön minden létező eredményt felvonultattak. Előbb legyőzték a BFC Siófok gárdáját 1-0-ra, majd 1-1-et játszottak a Kozármislennyel, legutóbb pedig egy hatalmas pofonba szaladtak bele a bombaerős Nyíregyháza Spartacus ellen (1-7).  A csákváriak legjobb góllövője az 5 gólos Nagy Zoárd Kornél.

A vasárnapi mérkőzés játékvezetője Sipos Tamás lesz, az asszisztensek Szécsényi István és Tőkés Róbert, a tartalékjátékvezetői feladatokat pedig Móri Tamás látja majd el.

A mérkőzéssel kapcsolatban klubunk honlapjának Fodor Ferenc a Tiszakécskei LC labdarúgója nyilatkozott: 

Bizakodva várjuk a holnapi mérkőzést. Szeretnénk otthon tartani a három pontot. Nem vagyunk jó szériában, de azon dolgozunk, hogy ez megváltozzon és újra győzelemnek örülhessünk. 

meccstörténelem:

Hét NB II-es bajnoki mérkőzésen játszott eddig egymás ellen a két csapat. Ebből két tiszakécskei győzelem, négy döntetlen és egy csákvári siker van a mérlegen. A legutóbbi bajnokit idén februárban vívta egymás ellen a két kék-sárga csapat. Akkor 1-1 lett a végeredmény a Sportcentrumban. A gólunkat Balázs Benjámin szerezte. Játékosunk ezúttal is a keret tagja, így a lehetőség ezúttal is adott, hogy bevegye a csákvári kaput.
Az alábbi videóban erről a mérkőzésről tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(videó forrása: MLSZ Youtube, fotók: Sipos Bence (Kécskei Krónika), statisztika: magyarfutball.hu)