Oláh Máté 235 – Búcsúzik a csúcstartó

Olyan sportember búcsúzik a mai mérkőzés előtt a professzionális labdarúgástól és a Tiszakécskei LC-től, aki nemcsak a tiszakécskei labdarúgás 2015 óta íródó új érájának a meghatározó alakja, hanem a helyi labdarúgás sporthistóriájába is vastag betűkkel beírta magát. Oláh Máté 235 tétmérkőzésen lépett pályára a tiszakécskei klub színeiben. Ezzel csúcstartó az új érában.

Még 2015-ben a megyei I. osztályban csatlakozott a tiszakécskei csapathoz, így pályafutásában végig kísérte a helyi labdarúgás felemelkedését. Mindig meghatározó labdarúgója volt klubunknak, több ízben csapatkapitányként vezette pályára társait. Nevéhez három bajnoki cím és egy megyei kupa győzelem is fűződik, csak úgy, mint egy Magyar Kupa nyolcaddöntő.

Mind a pályán, mind a pályán kívül megbízható, egyenes emberként ismerhettük meg Mátét, mindig őszintén tiszta szívvel képviselte a tiszakécskei színeket. Munkabírásával, alázatával sok fiatal sportoltó példaképe lehet Tiszakécskén.

A mai alkalommal Oláh Máté szurkolóinktól is búcsúzik. Tisztelettel és szeretettel adjuk át számára a 235-ös számú tiszakécskei mezt, hogy mindig emlékeztesse arra, hogy ő örökre ide tartozik közénk, a tiszakécskei labdarúgás nagy családjába.

Máté, jó egészséget és sok boldogságot, sikereket kívánunk Neked!

Tiszakécskei LC