,,Folytassa Tiszakécskei LC!”

A bajnoki szezon 2. fordulójában hosszú idő után újra hazai pályán játszik tétmérkőzést a Tiszakécskei LC csapata. A cél, hogy hazai pályán szurkolóinkkal együtt legyőzzük a nyáron megerősített Nyíregyháza Spartacust és tovább gyűjtsük pontjainkat.

Csapatunk bravúr győzelemmel kezdett idegenben a bajnokságban, így jó hangulatban, bizakodva várhatjuk a következő mérkőzést, ahol komoly erőfelmérő vár ránk hazai pályán. A válogatott labdarúgókkal is megerősített szabolcsi alakulat érkezik a Tisza partjára. A Szparihoz a nyáron a következő labdarúgók csatlakoztak: Géresi Krisztián, Nagy Dominik, Bese Balázs, Alaxai Áron, Gyenti Kristóf, Herjeczki Kristóf, Kesztyűs Barna, Rjasko Mihajlo, Tamás Olivér, Toma György és Dala Martin.

A Nyíregyháza az első fordulóban hozzánk hasonlóan győzelemnek örülhetett. A BFC Siófokot éppen Géresi Krisztián és Nagy Dominik góljaival győzték le. Minden bizonnyal Tiszakécskére is győzelmi szándékkal érkeznek, a szintén nyáron kinevezett új vezetőedzővel, Tímár Krisztiánnal. Ebből kifolyólag is igazán jó, élvezetes meccsre számíthatunk vasárnap este. Bízzunk benne, hogy sikerül itthon tartani a három pontot!

A Tiszakécskei LC szakmai stábja sérülés miatt nem számíthat Pongrácz Viktor és Winkler András játékára. Előbbi vállsérülés miatt nem készül jelenleg a csapattal, még utóbbi labdarúgó az előző szezonban szerzett sérülése miatt nem bevethető.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Vas László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának: 

Jót tett a csapatnak az idegenben szerzett három pont. A fókusznak továbbra is a munkán és a fejlődésen kell lennie. Ezeket a dolgokat tartjuk szem előtt, amikor a Nyíregyháza ellen készülünk. A szabolcsi csapat nagy változásokon ment át. Minőségi játékosokat igazoltak, szervezettebbek lettek és meggyőző játékkal nyertek az első fordulóban. Ettől függetlenül szeretnénk a lehető legjobban felkészülni belőlük és mindent megtenni a siker érdekében.

meccstörténelem: 

16 másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a statisztikában. Ebből 5 nyíregyházi győzelem, 8 kécskei siker és 3 döntetlen született az évek során.

A legutóbbi közös mérkőzésünk 2023. februárjában volt, akkor idegenben 2-1-es tiszakécskei siker született. Góljainkat Kiss Norbert és Zamostny Balázs szerezték. Erről a balmazújvárosi stadionban lejátszott mérkőzésről, alább tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen vasárnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

videó forrása: MLSZ Youtube, borítókép: Sipos Bence, Kécskei Krónika, statisztika: magyarfutball.hu