Házi gólkirályunk meghosszabbította szerződését

Zamostny Balázs további 2 (+ 1 opciós) évvel a Tiszakécskei LC csapatát erősíti. Az előző bajnoki szezonban 12 gólt szerző, rutinos támadó nyilatkozott klubunk honlapjának.

Hogyan értékeled az elmúlt bajnoki szezont, a csapat szempontjából és a saját teljesítményeddel kapcsolatban?

Kettős érzésem van ezzel kapcsolatban, hiszen, amikor idejöttem Tiszakécskére, azt vártam, hogy mi lehetünk a meglepetés csapat. Aztán a szezon végén még hátra felé is kellett nézegetnünk. Sok tényezős dolog ez, de úgy gondolom, hogy több volt a csapatban, mint a 11. helyezés.

Személy szerint mondhatjuk, hogy viszonylag jó szezont zártam: 12 gól, 4 gólpassz. Nem lehetek elégedetlen, de bennem is több lehetett volna. Úgyhogy azon dolgozom, hogy ezt a számot a következő szezonban meg tudjam dönteni.

Milyen vélemény alakult ki benned a Tiszakécskei LC-ről és a településről mióta itt sportolsz?

Mielőtt ide került, hallottam a klubról és a településről. Tudtam, hogy pozitív értelemben családias a légkör. Azt kaptam, amire számítottam. Jól érzem itt magam, s az egy év elteltével még otthonosabban mozgok Tiszakécskén. Nyugodt a légkör, profik a körülmények, minden adott a jó teljesítményhez és a munkához. Ezért is örültem, hogy elköteleződtem újra a klubbal.

Rutinos labdarúgóként, aki jól ismeri az NB II-es mezőnyt, hogy látod a csapat mire lehet képes az új szezonban?

Nagy változások voltak a nyáron. Vas László és stábja – Toldi Gáborral megerősítve – vette át a munka irányítását. Nem szeretnék ígérgetni, de nagyon bizakodó vagyok. Úgy gondolom, hogy profibb a koncepció, nagy változást hoztak Tiszakécskére. Mind fizikailag, mind taktikailag élvezem az edzéseket. Rengeteget gyakorlunk, testileg és mentálisan is elfáradok. Azt látom, hogy egyre jobban összekovácsolódik a csapat. A taktikai dolgokat egyre jobban beállítjuk, s bízom benne, hogy a tavalyi célom is sikerülhet, azaz meglepetéscsapat lehetünk.

Személyes céljaid a 2023/2024-es bajnoki szezonra?

Szeretném az előző szezonbeli statisztikámat überelni és minél jobb teljesítménnyel segíteni a társakat, s ezzel arányosan minél több bajnoki mérkőzést megnyerni.

TLC