Újabb győzelemnek örülhettünk hazai pályán

Az NB III Dél-Keleti csoportjának hatodik fordulójában a Tiszakécskei LC három góllal múlta felül a BKV Előre csapatát.

Az első félidőben jól tartotta magát a vendégcsapat, s egy-egy keményebb belépő után, kölcsönösen alakult ki adok-kapok a játékosok között a pályán.

A második játékrészben sikerült magasabb fordulatszámra kapcsolni a TLC-nek. Sorra alakultak ki a helyzetek az idő múlásával elfáradó BKV Előre kapuja előtt. Zámbó Márton, Horváth Emil és Takács Tamás is szép gólt lőtt, s még további találatok is születhettek volna a lehetőségek száma alapján.

Összességében elégedettek lehettek a tiszakécskei szurkolók. Csapatunk egyre olajozottabb játékot mutat be és szépen gyűlnek a pontok a klub neve mellett a tabellán.

2024.09.01. Tiszakécske Városi Sportcentrum, 300 néző

vezette: Kakuk Szabolcs (Aczél Tibor, Mózsa Ábel)

NB III Dél-Keleti csoport 6. forduló

Tiszakécskei LC – BKV Előre 3 – 0 (0 – 0)

Tiszakécskei LC: Prokop – Balázs B., Valencsik D., Krupánszki, Grünvald, Takács Zs., Horváth E.(Tóth B.), Szekér Á.(Géringer), Antal G.(Sipos Z.), Pintér D.(Takács T.), Zámbó(Sallai D.). Vezetőedző: Balogh Pál

BKV Előre: Horváth G.(Szüsz M.)- Reizer, Szabó N., Bartha B.(Ihos), Nagy B.(Soós), Madarász(Klein), Knolmár, Mile(Dinawi), Kerék, Takács D., Körösi. Vezetőedző: Balogh Béla

gólszerzők: Zámbó (54.), Horváth E. (62.), Takács T. (93.)

A mérkőzés után Balogh Pál a Tiszakécskei LC csapatának vezetőedzője úgy értékelt:

Mondhatnám azt, hogy nehéz szülés volt. Az már visszatérő probléma az első félidei játék, mert nem találjuk a játék ritmusát. Ezúttal is a túlzott akaratnak nyögés lett a vége. Pontatlanok voltunk, nagyon sok technikai hibával játszottunk, ugyanakkor hozzáteszem, hogy a BKV Előre egy jó ellenfél, kulturált, szervezett csapat volt és focizni akartak. Megnehezítették a dolgunkat. A második félidőben sikerült ritmust váltani és abban a felfogásban játszani, ami a csapattól elvárható, és ami gólokban is megmutatkozott.

A Tiszakécskei LC legközelebb szeptember 8-án Gyulán lép pályára. Szurkoljunk akkor is a csapatunknak!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika)