A Szegedi VSE otthonából hoztuk el a három pontot

A Tiszakécskei LC hátrányból fordítva győzött 3-1-re Szegeden a hétközi fordulóban.

A hétvégi kupagyőzelem után újra tétmérkőzés várt Balogh Pál vezetőedző játékosaira. Ezúttal a bajnokságot jól kezdő szegedi csapat volt az ellenfél, ami meg is mutatta erejét az első félidőben.

Csapatunk a második játékrészben tudott nagyobb fordulatszámra kapcsolni, így fontos három pontot gyűjtött. Jelenleg 12 ponttal a harmadik helyen várhatja a Tiszakécskei LC a vasárnapi folytatást. Az első és a második helyen lévő csapatok (Monor SE, ESMTK) 1 ponttal előznek meg bennünket.

2024.08.28. NB III Dél-Keleti csoport 5. forduló

Szeged, Szegedi Vasutas SE Sporttelep, vezette: Muhai Gergő (Gordos Árpád Mihály, Vad Anita)

Szegedi VSE – Tiszakécskei LC 1 – 3 (1 – 0)

Szegedi VSE: Balogh – Kormányos(Vas), Ottlik, Beretka(Kelemen), Mezei, Benyó, Farkas, Kéri, Papp Á.(Dobronoky), Kalapács(Ábrahám-Fúrús), Lévai(Albert). Vezetőedző: Mészáros Zoltán

Tiszakécskei LC: Prokop – Balázs B.(Takács T.), Krupánszki, Valencsik, Takács Zs., Grünvald, Szekér Á., Pintér D., Sipos Z.(Géringer), Vajda R.(Antal G.), Zámbó M.(Burdika M.). Vezetőedző: Balogh Pál

gólszerzők: Kalapács (14.) illetve Balázs B. (59.), Sipos Zoltán (67., 77. mindkettő büntetőből)

A mérkőzés után Balogh Pál a Tiszakécskei LC vezetőedzője klubunk honlapjának úgy nyilatkozott:

Álmosan kezdtük a találkozót és egy védelmi megingásunk után, megszerezte a vezetést a hazai csapat. Aztán a második félidőben felpörögtünk és a magunk javára fordítottuk a találkozót. Antal Gábor jó cserének bizonyult. Több pozitívumot nem tudok elmondani.

Csapatunk vasárnap már újra pályára lép a bajnokság 6. fordulójában. A Tiszakécske Városi Sportcentrumban a BKV Előre lesz az ellenfél 17.00 órától. Látogassunk ki minél többen arra a mérkőzésre és szurkoljunk a gárdánknak!

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(fotók forrása: delmagyar.hu, Gémes Sándor)