,,A futball a szenvedélyem”

Sallai Dániel Zsombor (18) támadó szellemű középpályás, aki szeretne minél többször pályára lépni és bizonyítani a tiszakécskei csapatban.

Hol futballoztál mielőtt Tiszakécskére igazoltál?

A Puskás Akadémiánál futballoztam mielőtt Tiszakécskére kerültem. Már 11 éves koromban ott játszottam az utánpótlásban, oda jártam iskolába. Előtte kecskemétiként a Hírös-ÉP csapatában kezdtem el futballozni.

Az NB I-ben is bemutatkozhattál a Puskás Akadémiában?

Az első csapatban nem volt lehetőségem bemutatkozni, de együtt edzhettem az első kerettel. Viszont a második csapatban bemutatkozhattam már a felnőttek között az előző idényben.

Könnyen ment a beilleszkedés Tiszakécskén?

Úgy kerültem ide, hogy már ismertem a kécskei keretből pár játékost. Szimpatikus számomra ez a közeg és a csapat. Mindenki segített a beilleszkedésemben.

Mi az egyéni célod, illetve a TLC csapatával a közeljövő tekintetében?

Az egyéni célom az, hogy minél több játékpercet szerezzek. Szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani. A csapattal pedig szeretnénk bajnokságot nyerni és visszajutni az NB II-be.

Milyen poszton futballozol?

Támadóközéppályás vagyok. A Monor ellen már kaptam lehetőséget a játékra. Bízom benne, hogy minél többször bizonyíthatok. (Sallai azóta a legutóbbi Csepel elleni győztes mérkőzésen is kapott játéklehetőséget – a Szerk.)

Mit jelent számodra a labdarúgás?

A futball számomra szenvedély. Ha focizhatok abban találom meg önmagam, a lelki nyugalmamat, főleg akkor, ha nálam van a labda.

TLC