Tizenöt tatabányai év után a Tiszakécskei LC-t választotta Krupánszki Balázs

Krupánszki Balázs (27) az OPUS TIGÁZ Tatabánya csapatától érkezett Tiszakécskére és belső védőként segítheti gárdánkat a sikeres szereplésben.

Hol futballoztál idáig?

Egész eddigi pályafutásom során a Tatabánya játékosa voltam. Előtte kisgyermekként a lakóhelyemen Szomódon ismerkedtem meg a labdarúgással. Tatabányán 15 évig fociztam, végig jártam a korosztályos csapatokat, majd a felnőttek között is a Komárom-Esztergom vármegyei kék-fehérek futballistája voltam.

Mi a véleményed a Tiszakécskei LC-ről?

Nagyon pozitív számomra a tiszakécskei klub. Az a legfontosabb, hogy van komoly cél. Ez volt számomra is a legfontosabb, hogy ide igazoljak. Szeretnék segíteni abban, hogy a gárda visszakerüljön az NB II-be.

Nyilván kell egy kis idő, hogy teljesen beilleszkedjek, de a társak nagyon barátságosak. Korábban egyikőjükkel sem fociztunk együtt. Nem ismertem korábbról senkit, kivéve Horváth Emilt.

Ide költözöl a településünkre?

Igen, itt fogok lakni a párommal és a kutyánkkal. Egyelőre még keressük a lakást vagy a házat, ami a tiszakécskei otthonunk lehet.

Mit jelent számodra a labdarúgás?

Gyerekkorom óta kint focizom a pályán. A mai napig ugyanannyira imádom ezt a sportot, mint régen. Ebben a játékban tudok boldog lenni.

TLC