Döntetlen a KTE ellen az első felkészülési mérkőzésen

A Tiszakécskei LC NB III-ra készülő első csapata az NB I-es Kecskeméti TE ellen játszotta első felkészülési mérkőzését és ért el 1-1-es döntetlent. A nagy hőség ellenére sokan kilátogattak a mérkőzésre.

2024.06.29. Tiszakécske Városi Sportcentrum

Tiszakécskei LC – Kecskeméti TE (NB I) 1-1 (1-0)
TLC: Prokop-Balázs B., Valencsik, Lehoczky B., Gellén B., Kapronczai, Géringer, Marsa L., Horváth E., Cipf D., Takács T.
Vezetőedző: Balogh Pál
kispad: Pintér D., Baráth B., Fodor F., Denys Kryvotsiuk, Grünvald A., Antal G.
Kecskemét: Kersák -Májer, Papp, Polyák, Matheus, Kotula, Zsótér, Meskhi, Vattay, Lukács, Kovács K. Cserék: Pálffy, Szűcs, Szabó A., Belényesi, Katona, Zeke, Vágó, Nikitscher, Banó-Szabó, Kovács B., Pálinkás. Vezetőedző: Szabó István.
Gólszerző: Takács 45. ill. Szabó A. 65. percben.
Balogh Pál: Azt gondolom, hogy nagyon jó felkészülési mérkőzést játszottunk egy erős ellenfél ellen. Évek óta nagyon jól építkezik a Kecskemét, amit bizonyított az NB I-ben. Nem volt könnyű feladatunk, hogy mindjárt egy ilyen ellenfél ellen kellett kezdeni az első felkészülési mérkőzésünket. Véleményem szerint helyt álltunk, helyenként bíztató volt a játékunk egy első osztályban szereplő csapat ellen, és sikerült nagyon szép támadásokat is vezetni. Úgy gondolom, hogy első mérkőzésen ez elfogadható.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC
(fotók: Sipos Bence/Kécskei Krónika)