Hat év után távozik klubunktól Horváth Adrián

Adrián játékosként három és fél évet töltött a Tiszakécskei LC első csapatánál, amellyel többek között az első NB II-es évben nagyban hozzájárult a gárda bennmaradásához, valamint ahhoz, hogy a csapatunk a nyolcaddöntőig jutott a Magyar Kupában. Az azt követő idényben boka műtétje miatt csak a szezon második felében számíthatott rá a szakmai stáb, amikor a koronavírus járvány miatt félbe kellett szakítani a bajnokságot.  Ezután az NB III-ban újra nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Tiszakécskei LC megnyerje a bajnokságot és visszajusson az NB II-be.

Az aktív labdarúgó pályafutása után Adrián a TLC második csapatának volt oszlopos tagja másfél évig, majd Hoffmann Attila klubigazgató munkáját segítette egy évig szakmai oldalról.

Horváth Adriánnak ezúton is szeretnénk megköszönni a Tiszakécskei LC berkeiben elvégzett munkát, további pályafutásához pedig sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Tiszakécskei LC

Horváth Adrián az alábbi sorokkal búcsúzik klubunktól és a tiszakécskei szurkolóktól:

Először is szeretném megköszönni ezt a hat évet a tulajdonos úrnak, aki személyében egy korrekt és őszinte embert ismerhettem meg. Mindenben lehetett rá számítani, ami ebben a sportágban elég ritka Magyarországon. Továbbá köszönettel tartozom a klubban dolgozóknak, a második csapat minden egyes tagjának és nem utolsó sorban a szurkolóknak.

Csak a pozitív dolgokat viszem magammal Tiszakécskéről. Hála az Istennek volt belőlük bőven, a negatív dolgokból pedig kőkeményen tanulni fogok! Sok sikert kívánok a jövőben a klubnak! Hajrá Kécske!

 

Tiszakécskei LC