A Vasas otthonában szereztünk egy pontot

A Merkantil Bank Liga NB II 30. fordulójában a tabella második helyén álló, a feljutásért nagy harcban lévő Vasas stadionjában jól játszott csapatunk és megérdemelten ért el döntetlent.

Nem látszott a kilencven perc során, melyik csapat küzd a feljutásért, és melyik a kiesés elkerüléséért. A Vasas gyenge játékát kihasználva megérdemelten szerzett pontot a Tiszakécske a Fáy utcában – írta a találkozóról a nemzetisport.hu, ami mindent elmond a mérkőzés képéről. Ez a TLC játékosainak a dicsérete.

2024.04.28.

VASAS FC–TISZAKÉCSKEI LC 1–1 (1–0)

Budapest, Illovszky Rudolf Stadion. Vezette: Rúsz Márton (Horváth Zoltán, Punyi Gyula)

Vasas: Jova – Ódor, Otigba, Pávkovics – Girsik, Berecz (Zimonyi, 84.), Vida, Doktorics (Deutsch B., 84.) – Szánthó (Urblík J., 58.), Tóth M. (Holander, 71.), Radó. Vezetőedző: Gera Zoltán

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Balázs B., Viczián, Valencsik, Grünvald – Bertus, Szőr, Kocsis D., Lehoczky – Vajda R. (Gyurján B., 78.), Zamostny (Czékus, 66.). Megbízott vezetőedző: Balogh Pál

Gólszerző: Radó (30.), ill. Doktorics (76. – öngól)

A mérkőzés után Balogh Pál, a Tiszakécskei LC megbízott vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Ha csak az eredményt nézzük, akkor óriási bravúr a Vasas otthonában egy pontot szerezni. Sajnos, viszont nekünk az 1 pont nem sokat jelent. A csapategység és a közösségünk szempontjából viszont nagyon fontos ez az eredmény. Úgy gondolom, hogy az egyenlítésünk után agilisan futballoztunk, benne volt a játékunkban, hogy fordíthatunk. Összességben a mérkőzés egészét nézve azonban reális ez a döntetlen eredmény.

Gera Zoltán:

Nagy labdabirtoklási fölényben játszottunk, de kevés helyzetet alakítottunk ki. Passzívak voltunk, nem tudtunk a vendégcsapat védelme mögé kerülni. Csalódást keltő az eredmény…(forrás: nso.hu)

Még négy mérkőzésünk van hátra a bajnokságból. Legközelebb május 5-én az FC Ajka látogat a Sportcentrumba.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécse!

TLC

(fotók forrása: vasasfc.hu)