Holnap este a Kozármisleny ellen lép pályára csapatunk a győzelemért

A 18. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a HR-RENT Kozármisleny csapatát fogadja a Tiszakécskei LC a bajnokságban. Segítsük a csapatot a helyszínen, hogy újra a győzelemnek örülhessünk! Hajrá Kécske!

Szerdai ellenfelünk idén eddig egy vereséget szenvedett (otthon 2-1-re kapott ki a Budapest Honvédtól) és egy döntetlent ért el (idegenben x-elt a Haladással). Aczél Zoltán csapata jelenleg a tabella 5. helyén áll, ami rendkívül szép eredmény és tiszteletparancsoló az ellenfelek számára. Ennek ellenére nem lehet más célja a Tiszakécskei LC csapatának holnap csak a győzelem. Jelenleg a bajnoki tabella utolsó előtti helyén állunk, de a BFC Siófok egy mérkőzéssel többet játszott.

Ha szerdán győzünk visszaelőzzük a Balaton-parti együttest, ehhez azonban szervezett, fegyelmezett és hatékony játékra lesz szükségünk.

A TLC szakmai stábja eltiltás miatt biztosan nem számíthat Lehoczky Rolandra, aki a vasárnapi bajnoki 68. percében jutott a kiállítás sorsára.

A szerdai mérkőzés játékvezetője Jakab Árpád lesz, asszisztensek Kovács Gábor és Dobos Dávid, még a tartalékjátékvezetői feladatokat Lovas László látja el.

A holnapi mérkőzés kapcsán Kis Károly vezetőedző nyilatkozott klubunk honlapjának: 

Pontokat kell gyűjteni mindenképpen. Nem szabad arra fogni, hogy nagy nyomás alatt játszunk. És akkor mi van? Ki okozta, hogy nagy nyomás alatt játszunk? Mi. Ilyenekben soha nem hittem. Az a lényeg, hogy rendbe hozzuk a csapatot, illetve hogy felkészülten várjuk a Kozármislenyt. Teljesen mindegy, hogy milyen játékkal, de a három pontot be kell gyűjteni. Ez most már élet halál harc.

meccstörténelem: 

2 harmadosztályú és 3 másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel eddig a közös statisztikában. 1 kozármislenyi győzelem, 3 tiszakécskei siker és 1 döntetlen a mérleg. Legutóbb július 30-án 2-1-re győztünk idegenben a Baranya vármegyeiek ellen. Akkor Zamostny Balázs és Horváth Zoltán szerezték a góljainkat. Arról a mérkőzésről alább tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk:

A jegyek ára egységesen 1000 Ft, 14 éves kor alatt a belépés díjtalan.

A Sportcentrum kapui a szurkolók számára egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyílnak meg.

A vendégszurkolók a Strand utcai bejárat felől léphetnek be a szektorukba.

Látogassunk ki minél többen holnap a Sportcentrumba és segítsük győzelemhez a csapatot! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(videó forrása: MLSZ Youtube, fotók: Sipos Bence (Kécskei Krónika), statisztika: magyarfutball.hu)