Két gól itt, két gól ott: döntetlen született Kazincbarcikán

A Merkantil Bank Liga NB II 12. fordulójában a Tiszakécskei LC Kazincbarcikán lépett pályára, s bár csapatunk kétszer is vezetéshez jutott, a hazaiak egyenlíteni tudtak. Így egy-egy ponthoz jutottak a küzdő felek.

2023.10.22. Merkantil Bank Liga NB II 12. forduló

Kolorcity Kazincbarcika SC–Tiszakécskei LC 2–2 (1–2)
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 400 néző Vezette: Hanyecz Bence (Szilágyi Norbert, Vrbovszki Pál)
Kazincbarcika:
Bánhegyi – Ternován, Szekszárdi M., Heil, Papp M., Kotula M. (Süttő, a szünetben) – Csatári, Kártik, Ádám F. (Székely K., 75.) – Kurdics (Pekár, 67.), Pinte. Vezetőedző: Csábi József
Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Grünvald, Fodor F., Szőr, Viczián – Balázs B. (Zamostny 80.), Szekér, Kocsis D., Erdei C. – Bertus (Gvishiani), Torvund (Cipf, 63.). Vezetőedző: Vas László
Gólszerzők: Papp M. (3.), Székely K. (76.), illetve Torvund (1.), Kocsis D. (36.)

A mérkőzésről Vas László vezetőedző nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Az öregek azt mondják, hogy idegenben jó az X, de abban a tekintetben, hogy kétszer is megszereztük a vezetést, megintcsak fájó. Ez már nem először fordul elő, úgyhogy el kell gondolkodnunk azon, hogy mivel tudnánk ezeket a mérkőzéseket a magunk javára fordítani. Ugyanis jól játszottunk, jól küzdöttek a fiúk, mégsem tudtuk hazahozni a három pontot. Végig tudtuk irányítani a mérkőzést, mégis két nagyon könnyen elkerülhető gólt kaptunk. Tudtuk, hogy pontrúgásból erősek, mégis szögletből kaptunk egy gólt, illetve egy komoly védekezési hibából. Kidolgozott helyzetük nem volt, végig kontroll alatt tudtuk tartani a mérkőzést, de így alakult. Fontos, hogy tanuljunk ezekből a hibákból.

A Tiszakécskei LC labdarúgó csapata legközelebb október 29-én a Vasas FC gárdáját fogadja a Városi Sportcentrumban. A TLC jelenleg 14 pontjával a 18 csapatos mezőny 14. helyén áll a pontvadászatban.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Kovács Donát/kbsc.hu)