Három ponttal térhetünk haza Mosonmagyaróvárról

Erdei Carlo duplájával 2-0-ra győzött a Tiszakécskei LC a Mosonmagyaróvár ellen a Merkantil Bank Liga NB II 10. fordulójában.

2023.10.01.

CREDOBUS Mosonmagyaróvár–Tiszakécskei LC 0–2 (0–1)

Mosonmagyaróvár, MTE Sporttelep. 300 néző. Vezette: Sipos Tamás (Huszár Balázs, Király Zsolt)

Mosonmagyaróvár: Heinrich – Tullner (Puhtyejev, 82.), Deák, Czingráber, Horváth K. – Vukaszovics – Simira, Szabó B. (Szalka, 66.), Illés, Németh D. – Takács T. (Korbély, 66.) Megbízott vezetőedző: Király József

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Szőr, Fodor F. (Csáki, 71.), Viczián (Máté Zs., 80.) – Balázs B. Kocsis Dominik, Szekér, Erdei C. (Krivocsjuk, 86.), Grünvald –  Bertus (Gyurján B., 71.), Zamostny (Torvund, a szünetben) Vezetőedző: Vas László

Gólszerző: Erdei Carlo (31. és 66. – 11-esből)

A mérkőzést követően Vas László a Tiszakécskei LC vezetőedzője értékelt klubunk honlapjának:

Idegenben nyerni és kapott gól nélkül lehozni a találkozót az mindig nagy dolog, attól függetlenül, hogy mit mutat a tabella. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk és úgy is készültünk. Úgy gondolom, hogy amit elterveztünk azt sikerült megvalósítani. Az ilyen mérkőzéseken nem mindig a mindent elsöprő játék a lényeg, hanem azok az akciók, amikkel egy ilyen meccset el lehet dönteni.

A megszerzett három bajnoki pontnak köszönhetően csapatunk 12 ponttal 11. helyen áll a bajnokságban. Legközelebb jövő héten vasárnap 15.00 órától a Pécsi MFC csapatát fogadjuk a Tiszakécske Városi Sportcentrumban.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(a fotók illusztrációk: Sipos Bence/Kécskei Krónika)