Irány Mosonmagyaróvár!

Vasárnap újra bajnoki mérkőzésen lépnek pályára a Tiszakécskei LC labdarúgói. A nyugati hatászélen a CREDOBUS Mosonmagyaróvár otthonában nagy csata várható a három bajnoki pont megszerzése érdekében. 

Igaz, a tabella utolsó helyén áll a Mosonmagyaróvár 3 megszerzett bajnoki ponttal (amit három döntetlennel gyűjtött be), de cseppet sem számíthatunk könnyű mérkőzésre október 1-jén. A hazaiak nem fognak feltartott kézzel pályára lépni, mindent megtesznek majd első győzelmük megszerzése érdekében. Az utóbbi három mérkőzésük eredményei, sorrendben: Aqvital FC Csákvár-Mosonmagyaróvár 2-0, Mosonmagyaróvár-Kozármisleny 1-1 és Nyíregyháza-Mosonmagyaróvár 2-0. Csapatuk legjobb góllövője a 3 gólos Takács Tamás.

Az óvári keretben két korábbi tiszakécskei labdarúgóval is találkozhatunk Molnár Márk és Végső Előd személyében.

A bajnoki mérkőzés játékvezetője Sipos Tamás, az asszisztensek Huszár Balázs és Király Zsolt lesznek.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Vas László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

A Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésig egyik fő feladatunk az volt, hogy optimalizáljuk a labdarúgók mentális és fizikai állapotát. Csütörtökön regeneráló edzés várt a csapatra, majd gőzerővel készültünk, hiszen nagyon fontos mérkőzést játszik a gárdánk holnap. Nincs más hátra, mint előre!

meccstörténelem: 

Négy másodosztályú bajnoki mérkőzés szerepel a közös statisztikában. A Mosonmagyaróvár még nem nyert ellenünk: 2 kécskei siker és 2 döntetlen a mérleg. Legutóbb 2022. december 11-én játszott egymással a két csapat. Akkor 1-0-ra győzött a Tiszakécskei LC idegenben Zamostny Balázs büntetőből szerzett góljával. Arról a mérkőzésről alább tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk: 

A vendég szektorba érkezők az autót a vendég parkolónál tudják letenni. A vendég szektorhoz, parkolóhoz vezető út(3) a Mosonmagyaróvár, Ligetsor 68. számnál található, így azt szükséges megadni a GPS számára – innét egy erdősáv vezet a parkolóhoz. Az autót letéve gyalog tudnak eljutni a vendég kassza, bejárathoz, ahol a büfé és a mosdók is megtalálhatóak. A jegyváltást követően a vendég szektorban tudnak helyet foglalni.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(forrás: magyarfutball.hu, MLSZ Youtube, Sipos Bence/Kécskei Krónika)