Szoros mérkőzés végén Budafokon maradtak a bajnoki pontok

A Merkantil Bank Liga NB II 8. fordulójában labdarúgó csapatunk jó mérkőzést játszott a hazai Budafoki MTE gárdájával, s bár a hajrában közel állt a gólszerzéshez, nem sikerült egyenlíteni. Folytatás szerdán a Szeged csapata ellen.

2023.09.24. Merkantil Bank Liga NB II 8. forduló

Budafoki MTE–Tiszakécskei LC 2–1 (1–0)

Budapest, Promontor utca, 500 néző. Vezette: Görög Márió (Máyer Gábor, Vörös Dániel)

Budafoki MTE: Gundel-Takács – Bíró M. (Fekete M., 90.), Horgosi, Fótyik, Kalmár O. – Csonka A., Oláh B. – Merényi (Vasvári, 67.), Szerető (Horváth O., 80.), Kocsis B. (Németh M., 67.) – Elek B. Vezetőedző: Erős Gábor

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Grünvald (Cipf, 72.), Viczián, Fodor, Csáki (Balázs B., szünetben), Kocsis D. (Denys, 90.)– Szőr L., Erdei C., Szekér (Gyurján, 90.), Bertus (Bencze M., szünetben) – Zamostny. Vezetőedző: Vas László

Gólszerző: Viczián (13. – öngól), Elek B. (50. – 11-esből), ill. Zamostny (55. – 11-esből)

A tiszakecskefoci.hu-nak Vas László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője értékelt a bajnokit követően:

Korán kaptunk egy szerencsétlen gólt. Egész mérkőzésen mentünk az eredmény után. Számtalan helyzetet kialakítottunk, de gólra játszák ezt a játékot. Mentek a srácok, dolgoztak becsülettel, de amíg nem tudjuk értékesíteni a lehetőségeinket, nem tudunk győzelmet szerezni. A bajnokság egyik élcsapatával mérkőztünk, ettől függetlenül alakulhatott volna másképp is az eredmény. Rendeznünk kell a sorokat, mert két nehéz mérkőzés vár ránk a Szeged és a Mosonmagyaróvár ellen.

Erős Gábor vezetőedző, Budafoki MTE: Az NBII egyik sajátossága, hogy a nagyon minimális dolgok tudnak dönteni arról, hogy mérleg nyelve melyik irányba billen. Most mi voltunk a szerencsésebbek. SZámunka az volt most a legfontosabb, hogy a két vereség után újra győzelemmel zárjunk. Tényleg apró nüanszokon múlt, lehetett volna fordított az eredmény, de ez a győzelem a csapat erejét mutatja, remélem a továbbiakban önbizalmat is tud adni. (forrás: nso.hu)

A Tiszakécskei LC labdarúgó csapata legközelebb szerdán (2023.09.27.), hétközi fordulóban mérkőzik a bajnokságban. 18.00 órától a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatát fogadjuk a Tiszakécske Városi Sportcentrumban.

Továbbra is Hajrá Kécske!

fotó forrása: nso.hu