Igazi mumusunk ellen készülünk bravúrra

Az ETO FC Győr ellen mérkőzik vasárnap este a Tiszakécskei LC a bajnokság 6. fordulójában. Érdekesség, hogy az ETO ellen még soha sem sikerült győznie tiszakécskei labdarúgó csapatnak bajnoki mérkőzésen. Azonban egy sorozat sem tarthat örökké. Szeretnénk meglepni bombaerős riválisunkat.

Az ETO FC Győr jelenleg a tabella második helyén áll. A nyáron bombaigazolásokat hajtottak végre, egyértelmű céllal: szeretnének feljutni az NB I-be. A következő játékosokkal erősítették meg keretüket: Paul Anton (Arad, román), Buna Gábor (Kecskemét), Claudiu Bumba (román, Fehérvár FC), Csóka Bálint (DAC, szlovák), Farkas Balázs Kesző (BFC Siófok), Yasin Hamed (szudáni-magyar, Nyíregyháza), Kovács Márk (DAC), Matija Krivokapics (DAC), Christopher Kröhn (FAC Wien, osztrák), Mamady Diarra (Cádiz, mali), Michal Skvarka (szlovák, Levadiakosz), Szép János (MTK), Luciano Vera (Deportivo Maipu, argentin), Riquelme Rodriges Mendes (DAC, brazil)

Ehhez mérten az első négy mérkőzésüket meg is nyerték a Rába-partiak. Legutóbb viszont a szintén erős Nyíregyháza Spartacus 3-2-re legyőzte Jose Antonio Guzman Munoz csapatát.

Csapatunk jól kezdett a bajnokságban, viszont az utóbbi két mérkőzésen fájó pontokat hullajtottunk el. Vasárnap bravúros teljesítményre lesz szükségünk a javításhoz Győrben.

,,Úgy kell felkészülnünk a Győrből, hogy nagyon kemény és egy jó ellenféllel, a mezőny egyik legerősebb csapatával találkozunk. Mentálisan erősnek kell lennünk, hogy megfelelően helyt tudjunk állni. Minden mérkőzésre úgy megyünk oda, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki abból a találkozóból. Reálisan kell gondolkodnunk, fontos az, hogy csapatként működjünk, és ha így lesz, akkor az eredménnyel is párosulni fog.” – nyilatkozta a mérkőzés előtti napokban a baon.hu-nak Vas László vezetőedző.

meccstörténelem:

Két NB I-es mérkőzés. Mindkét találkozón 2-1-re győzött az ETO a Tiszakécske ellen, illetve nyolc NB II-es bajnoki hét győri sikerrel és egy döntetlennel. Legutóbb 2023. február 26-án találkozott a két csapat. Akkor 2-0-ra győzött a győri gárda Tiszakécskén. Erről a mérkőzésről az alábbi videóban tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk:

JEGYÉRTÉKESÍTÉS:

Személyesen ETO Stadion hazai és vendég jegypénztáraiban

Cím: 9027 Győr, Nagysándor József utca 33.

Pénztárnyitás: mérkőzés előtt 90 perccel.

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség is biztosított.

online:

Jegymester.hu (https://jegymester.hu/eto)

Elérhető: mérkőzés előtt minimum 6 nappal.

Vendég normál jegy: 1 500 Ft (vendégszektor) Vendég diák és nyugdíjas: 750 Ft (vendégszektor)

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(forrás: magyarfutball.hu, MLSZ Youtube, Sipos Bence/Kécskei Krónika)