Holnap a Bozsik Arénában mérkőzünk a pontokért

A Budapest Honvéd FC vár csapatunkra szerdán este 19.00 órától a bajnokság 4. fordulójában. A tavaly még NB I-es kispesti csapat első hazai győzelmére hajt, még mi szeretnénk meglepetést szerezni a fővárosban. Hajrá Kécske!

Tavaly még az első osztályban szerepeltek a budapestiek. Ám nem sikerült jól számukra a bajnokság, így a szezon végén búcsúztak az OTP Bank Ligától. A nyáron csapatuk alaposan átalakult. 20! játékos távozott első keretüktől. Kilenc labdarúgót igazoltak és az akadémiájukról pótolták a távozókat.

A bajnokságot nem kezdték túl jól. Bár Csákváron 2-1-re nyertek, otthon 2-1-re kikaptak a Kozármislenytől. Legutóbb pedig a Nyíregyházával játszottak 0-0-s döntetlent. Ebből a három csapatból kettővel már a Tiszakécskei LC is összemérte erejét. Az eredmények megmutatják, mennyire kiegyensúlyozott ez a bajnokság.

A szerda esti bajnoki mérkőzés játékvezetője Káprály Mihály lesz, az asszisztensek Ifj. Varga Gábor és Mohos Milán, még a tartalék játékvezetői feladatokat Kovács J. Zoltán látja el.

meccstörténelem:

Mindössze 2 NB I-es mérkőzés szerepel a statisztikában. Egy 2-1-es tiszakécskei győzelemre és egy 5-0-s Honvéd sikerre emlékezhetünk vissza. Amire viszont a fiatalabb korosztályból is jól emlékezhetnek az egy kiélezett Magyar Kupa nyolcaddöntős párharc 2019-ből. Akkor a Sportcentrumban 1-0-ra kaptunk ki a Honvédtól. Idegenben pedig 1-1-et játszott csapatunk.


2019-es tiszakécskei gólöröm a Honvéd ellen.

szurkolói információk:  

A jegyvásárlás linkje:

https://jegy.honvedfc.hu/production/740783/budapest-honved-tiszakecskei-lc/74000813

Minden információ egy helyen a lenyűgöző Bozsik Arénáról:
http://bozsikarena.hu/

Szurkoljunk minél többen csapatunknak a Bozsik Arénában!

Hajrá Kécske!

TLC