A Balaton partján mérkőzünk a pontokért

Alig kezdődött el, de már a harmadik forduló következik a Merkantil Bank Ligában. Ezúttal a BFC Siófok lesz a tiszakécskei csapat ellenfele vasárnap este. 

A siófokiakhoz 11 játékos érkezett a nyáron, még 10 labdarúgó távozott a Somogy vármegyeiektől. A BFC Siófok nem kezdte jó az idei szezont. Az első két bajnokiját elveszítette; Nyíregyházán 2-0-ra kapott ki, még a PMFC 1-0-ra győzött a kék-sárgák otthonában. Abban biztosak lehetünk, hogy hazai pályán mindent megtesznek majd, hogy elkezdjék a pontgyűjtést.

A vasárnapi mérkőzést Gaál Ákos vezeti majd, az asszisztensek  Bertalan Dávid és Horváth Péter lesznek, még a tartalékjátékvezetői feladatokat Horváth Tibor látja el.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Vas László, a Tiszakécskei LC labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott honlapunknak: 

Minden mérkőzésre hasonlóan elszántan készülünk. Az NB 2-ben nincs könnyű ellenfél. Annak ellenére, hogy kétszer kikapott a Siófok véletlenül sem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Száz százalékos koncentrációval, hozzáállással mindent meg kell tennünk azért, hogy ponttal vagy pontokkal térhessünk haza. 

meccstörténelem: 

Az NB I-ben két alkalommal, még az NB II-ben eddig hétszer játszott egymás ellen a két város csapata. Összességében 3 siófoki győzelem és 4 döntetlen mellett 2 kécskei győzelem. A legutóbb 2023. március 12-én éppen győztünk a Siófok ellen 1-0-ra Vólent Roland góljával. Arról a mérkőzésről alábbi videóban tekinthetnek meg összefoglalót:

szurkolói információk: 

jegyárak:

Vendég felnőtt: 1500 Ft

Vendég nyugdíjas és diák: 600 Ft

Aki teheti, utazzon el Siófokra és szurkoljon a Tiszakécskei LC csapatának!

HAJRÁ KÉCSKE!!!

forrás: magyarfutball.hu, borítókép: Sipos Bence/Kécskei Krónika